ForumGulu.Com - Kalitenin ve Bilginin Tek Adresi!  
AnaSayfa Forum Duyurular IRC Sunucuları IRC Radyoları Reklam İletişim

Go Back   ForumGulu.Com - Kalitenin ve Bilginin Tek Adresi! > Genel Bilgiler > Burçlar, Fallar ve Kehanetler > Günlük Burç Yorumları
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

reklam alanı  reklam alanı   reklam alanı
reklam alanı  reklam alanı  reklam alanı
reklam alanı  reklam alanı  reklam alanı
Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 27-09-2024, 07:05   #1
BeSte
Beşiktas
 
BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2024
Mesajlar: 670

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 846 / 846
Güç: 48 / 48
Tecrübe: 57%

Ruh Halim: Melek Gibi
Teşekkürleri: 28
43 mesajına 44 kere teşekkür edildi.
BeSte is on a distinguished road
Arrow 27.09.2024 Cuma Günlük Burç Yorumları

27 Eylül 2024 Cuma, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...


Bugün herkes için farklı bir anlam taşıyabilir. Kimi için yeni proje ya da girişim, kimi için romantik ilişki, kimileri için de iletişim konuları gündemde olabilir. Özellikle Merkür'ün gerçekleştireceği transit geçiş ve 13 Ekim'e kadar yerleşeceği konum, her burcu farklı güneş evlerinden ve dolayısıyla da farklı konulardan etkileyecek. Kimi düşüncelerini doğrudan belli etmekten ya da açıklamaktan kaçınacak; kimi daha derin düşüncelere, strateji ve içgörülere ulaşacak; kimi de kararlarında bazı manevi unsurları göz ardı edebilecek. Aynı zamanda arkadaşlarla her türlü iletişimin artabileceği ve bir grup için de bunun önemli bir ihtiyaç halini alacağı bir gün. Mali konulardaki değişimlere ise dikkat etmekte fayda var.


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Koç, bugün bir bulmaca ya da projeyle uğraşmak için harika bir zaman. Aynı zamanda bir konu hakkında güçlü, yeni bir içgörü kazanma şansın oldukça yüksek. Önceliklerin konusunda sağlam bir anlayışa sahipsin. Bunun yanında, bugün eğlenceli ve büyülü yaratıcılık anları veya hoş sürprizler de olabilir. Ayrıca, Merkür bugün ortaklık evine giriyor ve 13 Ekim'e kadar burada seyredecek. Önümüzdeki haftalarda, müzakereler için iyi bir konumda olacaksın. Olayların diğer tarafını değerlendirmek, seni başkalarına yakınlaştıracak ve tamamen yeni bir bakış açısı edinmene olanak tanıyacak. Ancak karar vermek biraz zor olabilir çünkü her şeyi farklı açılardan görüyorsun! Özellikle fikirlerini başkalarıyla paylaşmaktan ve onların görüşleriyle, kendi mantığını harekete geçirmekten keyif alacaksın. Başkalarını arıyorsun ve onlar da seni arıyor. Aslında, birebir sohbetler sayesinde çok şey öğrenebilirsin. Bu durum, başkalarının, senin hayatına şu anda önemli katkılar yaptığı anlamına da gelebilir. Yakın bir partnerle konuşmak ve birlikte kararlar almak, önümüzdeki haftalarda oldukça çekici olacak.



BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Boğa, bugün romantik ilişkiler, iletişim ve daha büyük bir anlayış yoluyla, yeni bir seviyeye ulaşabilir. Planlarını biriyle paylaşmak ve onları geliştirmek için beyin fırtınası yapmak senin için ödüllendirici olabilir. Ayrıca Merkür, bugün iş ve sağlık evinde transitine başlıyor. 13 Ekim'e kadar, bu haberci gezegen dikkatinizi prosedürlere ve yöntemlere, projeleri mükemmelleştirmeye, işleri halletmeye, yaşam ve çalışma alanlarını düzenlemeye yönlendirecek. Günlük rutinlerini ve sağlığını iyileştirmeye yardımcı olacak şeyleri öğrenmek ve becerilerini güncellemek için mükemmel bir zaman. İşiniz, detaylara ve iletişime özellikle dikkat etmeyi gerektirebilir. Ancak bu dönemde endişelenme eğiliminize karşı dikkatli olmalısın. Rutinlerine, görevlerine ve sağlığına daha fazla düşünce katmak için iyi bir dönem.




İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili İkizler, bugün anlamlı projelere yöneliyorsun. Kişiliğinde daha fazla ikna edicilik var ve düşüncelerini daha ciddi ve derin bir şekilde ele alma eğilimindesin. Araştırmaların, değerli bir şey ortaya çıkarabilir. Ayrıca yönetici gezegenin Merkür, 13 Ekim'e kadar kalacağı güneşin beşinci evine giriyor. Merkür'ün burada sağladığı enerjiler, duygularını anlamak için daha güçlü bir arzu getiriyor. Önümüzdeki haftalarda aşk hayatını analiz ediyor, hislerini dile getiriyor veya oyunlar ve yaratıcı uğraşlar için daha fazla zihinsel enerji harcıyor olabilirsin. Fikirlerinle gurur duyuyorsun ve onları başkalarına akıcı bir şekilde ifade etme konusunda oldukça başarılısın. Bu transit, kendini, özellikle gözlemlerini ve fikirlerini başkalarıyla paylaşma arzusunu teşvik ediyor. Ayrıca, kendini ifade etmende seni destekleyen ve bunu kolaylaştıran insanlara da çekiliyorsun.



YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Yengeç, bugün biriyle birebir çalışmak karşılıklı fayda sağlayabilir. Artık geçmişte görmeye hazır olmadığın şeyleri, görmeye başlayabilirsin. Bugünün geçişleri, ev hayatına biraz sihir katıyor. Ayrıca Merkür, 13 Ekim'e kadar kalacağı aile ve ev alanına giriyor. Önümüzdeki haftalarda aile, ev yaşamı, destek sistemin, köklerin ve geçmiş hakkında daha sık tartışmalar ve düşünceler olabilir. Evdeki aktiviteler artacak; ki bu çalışma, öğrenim ya da araştırma yoluyla gelişen aktiviteleri içerebilir. Bu transit, kişisel konulara daha fazla mantık ve rasyonellik katmana yardımcı olurken, sevdiklerinle iletişimi de açabilir. Genelde kişisel işlere ve ev işlerine odaklanmış olabilirsin ve bu zihinsel odaklanmana faydalı olabilir. Ancak, düşüncelerinle ilgili dünyaya karşı o kadar açık değilsin ve belki de düşündüklerine karşı biraz daha korumacı bir tavır içindesin.



ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Aslan, bugün ekstra dinlenmenin veya duygusal enerjini yenilemeye yardımcı olacak aktivitelerin tadını çıkarabilirsin. Finansal, iş ve diğer pratik konular, durumu derinlemesine kavrama konusunda son derece keskin ve yetenekli olduğun için gelişebilir. Bu konular hakkında daha derin düşünmek, değerli stratejilere ve içgörülere yol açabilir. Bu dönemde, bir şeyleri azaltmak ve "budamak", büyüyüp gelişmenin en iyi yolu olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay burcuna girdiğinde, etkileşimde bulunma isteğin daha da güçlenecek. Ayrıca Merkür, 13 Ekim'e kadar kalacağı güneşin üçüncü evine giriyor ve seni zihinsel olarak meşgul tutuyor. Daha fazla bağlantı kuracak, aramalar yapacak, yazacak ve paylaşacaksın. Yazarken ve konuşurken daha akıcı olabilirsin. Farklı ama değerli şeyler öğreniyor ve çevrene ipuçları yayıyorsun. Bu döngüde bazen biraz huzursuz veya sinirli olabilirsin; bu durum artan işler veya aşırı bilgi yüklemesinden kaynaklanıyor olabilir. Öte yandan, çeşitli konularla ilgileniyor olmanın getirdiği meydan okumalarının keyfini çıkarabilirsin.




BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Sevgili Başak, bugün bir konuşma, düşünce süreci veya günlük yazmak gibi faaliyetler son zamanlardaki zihinsel gerginliği serbest bırakmana yardımcı olabilir. Seni keyifle meşgul edecek, eğlenceli bir tutku veya ilgi alanı keşfedebilirsin. Ayrıca bugün Merkür, güneşin ikinci evinde transit geçişine başlıyor ve senin burcundan çıkıyor. Bu geçiş, hayatını bazı açılardan basitleştirmene yardımcı olurken; karar verirken ya da sonuçlar çıkarırken bazı önemli manevi unsurları göz ardı etmene de yol açabilir. Ancak, önceliklerine odaklanmak için harika bir konumdasın. İlerledikçe, pratik işlere odaklanmak faydalı olacak. Fikirlerini geliştirme ve çabalarının somut sonuçlarını görme konusunda istekli olacaksın. İş faaliyetlerinde iyileştirmeler düşünmek ve mali durumunuzu organize etmek için mükemmel bir zaman.



TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Sevgili Terazi, bugün başkalarının gözden kaçırdığı şeyleri, görme konusunda harika bir pozisyonda olabilirsin. Sohbetler ya da derin düşünceler, heyecan verici keşifler ortaya çıkarabilir. Ayrıca bugün, Merkür burcuna giriyor ve 13 Ekim'e kadar burada kalacak. Bu dönemde daha meşgul, ilgili ve aktif olacaksın. Sözcüklerin her zamankinden daha fazla etkiye sahip olacak ve kararlar daha kolay ve spontane bir şekilde alınacak. Merkür senin yanında olduğu için, karar verme yeteneğinde, farkındalığında ve merakında bir iyileşme yaşayabilirsin ve planların hakkında konuşmaya daha fazla ilgi duyabilirsin. Yine de zihinsel olarak kendi yolundan gitmeye meyilli olduğun için, daha fazla önemli kararlar alma eğiliminde olacaksın. Bu dönem, istediğin şeyleri kendine çekmek için, kelimelerin gücünü en verimli şekilde kullanabileceğin bir zaman.



AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Sevgili Akrep, şu anda kurulan bağlantılar oldukça verimli olabilir. Sohbetler, öğretici olduğu kadar tatmin edici de olabilir; ancak normalden daha ciddi de olabilirler. Bazı konularda rehberlik ya da öğreticilik yapıyor olabilirsin ve bu seni tatmin edebilir. Zihinsel bir temizlik için harika bir zaman. Ayrıca, Merkür bugün gizlilik evine giriyor ve 13 Ekim'e kadar burada kalacak. Önümüzdeki dönem, son projelerini, ilgi alanlarını ve çalışmalarını gözden geçirmek ve değerlendirmek için iyi bir zaman. Bir konuyu tamamlamak ya da bir projeyi sonuçlandırmak için de uygun bir dönem. Bu süreçte sık sık geçmişi, cevaplar için gözden geçirebilir ve düşünmeye, meditasyona, araştırmaya ya da sahne arkasında çalışmaya ekstra zaman ayırabilirsin. Bazı konular için bir bekleme dönemi olabilir; ancak bu dönem derinlemesine düşünmek için hayati bir zaman. Fikirlerin aslında gelişim aşamasında ve onları paylaşmadan önce, hem sen hem de fikirlerin olgunlaşana kadar beklemen gerektiğini sezgisel olarak hissediyorsun.




YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Yay, bugün artık ihtiyacın olmayan bir şeyi geride bırakmaya istekli olabilirsin ve bu bırakma isteği senin yararına olacaktır. Bu, olumsuz bir tutumu ya da durumu bırakmakla ilgili olabilir. Bir arkadaşlık beklenmedik ve olumlu bir duruma dönüşebilir. Ayrıca bugün, Merkür güneş on birinci evine giriyor ve 13 Ekim'e kadar burada seyredecek. Bu dönemde yenilikçi fikirler bulmak, düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak ve iletişim ağı kurmak için iyi bir zamandasın. Önümüzdeki haftalarda arkadaşlar, iş arkadaşları veya gruplarla etkileşimlerden değerli öğrenme deneyimleri edinebilirsin. Mutluluk hedeflerini keşfetmek ve iyimserliğini artırmak için harika bir zaman. Bu Merkür transiti, özellikle zihinsel düzeyde, takımlar, arkadaşlıklar, iletişim ağı kurma, gruplar, topluluk ve davalarla ilgili konulara daha fazla dikkat çekiyor. Aynı zamanda yeni olasılıkları ve sorunlara olası çözümleri hayal etmek için de iyi bir dönem.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU




Sevgili Oğlak, şu sıralar biraz daha hırslısın ve hedefler koymaya odaklanmış durumdasın. Bu, kişisel bir farkındalık ya da samimi bir konuşma için iyi bir zaman olabilir. Keşfedilmemiş konular ve fikirler seni cezbedebilir. Ruh halini veya gelecek planlarını canlandıracak bir iletişim, güçlü bir şekilde ön plana çıkabilir. Ayrıca bugün Merkür, güneş haritanda en üst noktaya ilerliyor ve 13 Ekim'e kadar burada seyredecek. Bu dönem, kariyer, ün/ünvan ve hedef belirleme egzersizleriyle ilgili daha fazla zihinsel aktivite ve katılım getiriyor. Bu döngüde iletişimler daha özenli veya kontrollü olabilir ki bu gerekli, çünkü başkaları seni daha ciddiye alma eğiliminde olacak. Hedeflerini ilerletmene ve kararlar almana yardımcı olacak birçok bilgi öğrenmen ve sindirmen gerekecek, bu yüzden de dikkatli olmakta fayda var. Ancak bu konuda aşırıya kaçmak, endişelenmene neden olabilir; bu yüzden dengede kalmak önemli olacaktır.



KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Kova, bugün gerçekleşecek sohbetler ve bağlantılar, büyük olasılıkla, senin lehine işleyecek. Kendini daha yönlendirilmiş ve hedef odaklı hissettikçe, konsantrasyonun da artacaktır. Bugün, seni güçlendiren bazı büyüleyici duygular da olabilir. Merkür'ün bugün ruhsal evine girmesiyle birlikte, daha fazla etkileşim arzuluyorsun. Bu transit, 13 Ekim'e kadar sürecek ve kendini ifade etmeni kolaylaştıracak ve iletişimleri daha pürüzsüz hale getirecek. Bir fikirden ilham alabilir veya seni heyecanlandıran ve gelecekteki projelerini olumlu yönde etkileyecek bir şey öğrenebilirsin. Önümüzdeki haftalarda ideallerin ve hedeflerin, yaşamında itici güçler olacak. Bu döngüde, sıradan ve günlük yaşamın ötesinde bir tempo değişikliği ve deneyimlerin tadını çıkarma yolları üzerinde sıkça düşünebilirsin. Öğrenme isteğin artıyor ancak bu ezberleme türünde bir öğrenme değil. Bilgini genişletmeye odaklanacaksın. Bu transit, ilgi alanlarını beslemediğinde merakını veya zihinsel huzursuzluğunu uyandırabilir.




BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevgili Balık, bugün arkadaşların değerli geri bildirimler verebilir ya da onlarla paylaşacak yararlı bir şeyin olabilir. Her iki durumda da, ruh halini yükselten tatmin edici sohbetler yaşanabilir. Aynı zamanda isteklerine dair sıra dışı, yeni içgörüler ve tesadüfi karşılaşmalar için büyülü bir gün olabilir. Ayrıca bugün Merkür, 13 Ekim'e kadar kalacağı mahremiyet evine giriyor. Bu döngü sırasında, yaşamının gizli unsurlarına olan ilgin artıyor. Çevrenden, her zamankinden daha fazla şey alıyorsun ve motivasyonları, incelikleri ve güç dinamiklerini daha net görüyorsun. Konsantrasyonunu bozmak daha zor çünkü potansiyel dikkat dağıtıcı şeylere karşı, daha az hassassın. Bu odaklanma ile büyük başarılar elde edebilirsin. Merkür burada, karmaşık ve köklü duygulara ve durumlara daha fazla nesnellik katmana yardımcı oluyor. Tartışmalar hızla yoğunlaşabilir ancak konulardan yeterince uzaklaşarak her şeyi mantıklı, objektif ve adil bir şekilde ele alabilirsin.
__________________
BeSte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumGulu.Com