ForumGulu.Com - Kalitenin ve Bilginin Tek Adresi!  
AnaSayfa Forum Duyurular IRC Sunucuları IRC Radyoları Reklam İletişim

Go Back   ForumGulu.Com - Kalitenin ve Bilginin Tek Adresi! > Haber Dünyası > Dünyadan Haberler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

reklam alanı  reklam alanı   reklam alanı
reklam alanı  reklam alanı  reklam alanı
reklam alanı  reklam alanı  reklam alanı
 
 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 18-09-2024, 16:36   #1
BeSte
Beşiktas
 
BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2024
Mesajlar: 671

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 846 / 846
Güç: 51 / 51
Tecrübe: 58%

Ruh Halim: Melek Gibi
Teşekkürleri: 28
44 mesajına 45 kere teşekkür edildi.
BeSte is on a distinguished road
Arrow Hindistan'da bir kadın hastanenin yeni doğan yoğun bakım ünitesinden bebek çaldı...

Hindistan'ın Bihar eyaletindeki bir hastaneden yeni doğan bebek kaçırıldı. Kimliği belirsiz kadın, Yenidoğan Bakım Ünitesi'ne girip bebeği alarak kayıplara karıştı. Olay, aile hastaneye gelince ortaya çıktı. Baba, büyük üzüntü içinde. Hastane ve polis soruşturma başlattı. Yetkililer, bebeği bulmak için seferber oldu. Güvenlik kameraları inceleniyor, tanıklarla görüşülüyor. Olay, hastane güvenliğini sorgulatırken, sosyal medyada dayanışma kampanyaları başladı. Halk, şüpheli durumları bildirmeye ç
Hindistan'ın Bihar eyaletinde, bir hastaneden yeni doğmuş bir bebeğin kaçırılması olayı büyük yankı uyandırdı. Sadar Hastanesi'ndeki Özel Yenidoğan Bakım Ünitesi'nde meydana gelen bu olay, güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Görüntülerde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının hastaneye giriş yaptığı görülüyor. Kadın, dikkat çekmemek için oldukça sakin ve kendinden emin bir tavırla hareket ediyor. Ünitenin kapısından içeri girdikten sonra, bir süre etrafı kontrol ediyor. Ardından, yeni doğmuş bir erkek bebeğin bulunduğu beşiğe yaklaşıyor.

Kamera kayıtlarına göre kadın, bebeği kucağına alıp hızla üniteden çıkıyor. Bu sırada hastane personelinin veya diğer hastaların durumu fark etmediği anlaşılıyor. Olay, ancak bebeğin ailesi kontrole geldiğinde ortaya çıkıyor.

Bebeğin babası, yaşananlar karşısında büyük bir şok ve üzüntü içinde. Basına yaptığı açıklamada, "Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu açıkça hastanedeki bir güvenlik ihlali. Çocuğumu derhal geri vermeliler," diyor. Ailenin çaresizliği ve öfkesi, hastane yönetimine yönelik eleştirileri de beraberinde getiriyor.



Olay üzerine hastane yönetimi ve polis teşkilatı harekete geçti. Kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Güvenlik kamera görüntüleri detaylı bir şekilde inceleniyor. Ayrıca hastane çalışanları ve o sırada ünitede bulunan diğer hasta yakınlarıyla görüşmeler yapılıyor.

Yerel yetkililer, bebeğin bir an önce bulunması ve ailesine kavuşturulması için tüm imkanları seferber ettiklerini açıkladı. Bölgedeki tüm güvenlik birimleri alarma geçirildi. Şüpheli kadının eşkali çıkarılarak, kamuoyuyla paylaşıldı.







Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya
__________________
BeSte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.12 by vBS
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumGulu.Com